Thu. Jan 27th, 2022

Plaats een vinkje bij de optie Dit bericht in het vervolg niet meer weergeven om deze mededeling in de toekomst te onderdrukken. Ga ondertussen naar de map waar u het Windows 10 iso bestand heeft opgeslagen. Zowat elke Windows 10 PC wordt nu geactiveerd met een digitale licentie. Zodra dat gebeurt, wordt de sleutel in gebruik een generieke sleutel. Als u eenmaal een digitale licentie hebt verkregen, kunt u deze opnieuw installeren met de generieke sleutel of helemaal geen sleutel. Of voer uw originele sleutel in, als u dat wilt maar het hoeft niet.

  • Als u maar af en toe een zwart scherm te zien krijgt, kunt u een aantal opstartitems uitschakelen en de opstartprocedure optimaliseren.
  • Ik wil met het doel homerecording een dual boot configureren.
  • Wallpaper, leuk maar heb je net je icoontjes versleept gooit een update alles weer op alfab Download het ontbrekende bestand.
  • Met name de items waarbij in de kolom Publisher de naam Microsoft Corporation staat vermeld, kunnen beter ongemoeid worden gelaten.
  • Zover mij bekend kun je dan niet bij de bestanden vanuit de minimale versie van Windows naar de normale versie van Windows.
  • De malware wordt vervolgens verwijderd en er wordt een beschermingsmuur opgetrokken om toekomstige dreigingen tegen te houden.

Tip 07 Door bestanden extern op te slaan ontlast je de systeemschijf van Windows. Deze pagina beschrijft het maken van een systeemback-up. De systeemtools van Sysinternals zijn ideaal voor het beheer van een Windows computer. De tools zijn zo divers, dat er een aparte pagina aan is gewijd.

Tip 08: Ontdubbelen

Software waarvan weinig tot geen gebruik wordt gemaakt, kunt u wellicht ook beter uitschakelen. Wanneer het systeem functionaliteit mist, kan er altijd nog worden besloten de software weer in te schakelen of handmatig op te starten. Alle programma’s die moeten opstarten, verlengen de opstarttijd van de computer en maken deze tijdens het gebruik ook nog eens langzamer. En dat terwijl van sommige programma’s maar sporadisch gebruik wordt gemaakt. Deze programma’s kunnen echter ook zo worden ingesteld dat ze alleen handmatig worden opgestart op het moment dat daar behoefte aan is. Er zijn ondertussen vijf manieren om Windows 11 toch te installeren zonder deze vereisten.

moet ik het Windows-register opschonen?

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw pc weer tot leven kunt wekken als u last hebt van een zwart scherm, als u zich niet kunt aanmelden of als u blijft hangen in de opstartcyclus. Blablablablaap Voor een cloud dienst gebruik ik niet de amerikaanse diensten, veel veiliger is het nederlandse stack.

Beveiligingssoftware Vreet Systeembronnen

Pak het zip-bestand uit en plaats de bestanden op een gewenste locatie. Om zeker te zijn raadt ik aan om een Windows herstelpunt aan te maken voordat u wijzigingen gaat doorvoeren in het Windows register. Op deze manier kunt u de wijzigingen altijd terugdraaien.

Gebruik Msconfig Voor Lastig Te Verwijderen Software

Als u Windows 11 wenste te installeren zonder TPM 2.0 controle en SecureBoot controle op een oudere PC die dit niet ondersteunt dan heeft u twee ISO-bestanden nodig. Namelijk een Windows 10 ISO-bestand en een Windows 11 ISO-bestand. Deze ISO-bestanden gaan we aanpassen en daarna wegschrijven naar installatie media zoals een USB-Stick.

By admin